Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

01a. Om sajten och ifokus 01b. Akuttransport 02a. SÖKES: Januari 02b. SÖKES: Februari 02c. SÖKES: Mars 02d. SÖKES: April 02e. SÖKES: Maj 02f. SÖKES: Juni 02g. SÖKES: Juli 02h. SÖKES: Augusti 02i. SÖKES: September 02j. SÖKES: Oktober 02k. SÖKES: November 02l. SÖKES: December 03a. ERBJUDES: Januari 03b. ERBJUDES: Februari 03c. ERBJUDES: Mars 03d. ERBJUDES: April 03e. ERBJUDES: Maj 03f. ERBJUDES: Juni 03g. ERBJUDES: Juli 03h. ERBJUDES: Augusti 03i. ERBJUDES: September 03j. ERBJUDES: Oktober 03k. ERBJUDES: November 03l. ERBJUDES: December 03m. ERBJUDES: Pendlare 04a. SÖKES/ERBJUDES Övernattning Allmänt om djurtransporter och transporttips Kampanjer, tävlingar & insamlingar OT (Off Topic) § - Admin
Allmänt om djurtransporter och transporttips

Katten med respass

2007-10-10 01:12 #0 av: vanessa

En katt som föreningen Djurhjälpen adopterade bort, fick ett underbart hem. Där ägarna reser utomlands då och då. Denna katt var inte förtjust i bilar till att börja med. men med träning så blev han lika hemtam där som i hemmet. Dels för att de är så ofta pendlar mellan hemmet och landet. Där han har en alldeles egen ö. Inte illa för en föredetta hemlösing.

Så nu har han varit i Europa på bilresa. Sett alperna och njutit av mat som hotellkockar lagat honom. Blivit pussade och älskad av alla från de som jobbade på hotellet till andra människor som mötte honom.

Han kommer alltid till katthemmet när vi har öppna hus, och det går så bra. Mycket mysig kisse. Nu har han även en hundkompis, som dock inte är tokig i bilar ännu, men även han håller på att tränas. Sedan ska hela gänget åka utomlands. Vilka ägare, som verkligen inkluderar djuren i familjen. Även utomlands. /Vanessa

 

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-10-12 22:48 #1 av: Faxlin

Men det är så det ska vara. Djuren ska följa med en när man åker. Själv har jag stor skälvan för att jag måste lämna hästarna hos hästvakt. Men där går nog gränsen på vad det är för djur man kan släpa med sig :-)

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2007-10-13 01:52 #2 av: vanessa

Ja, en häst på semester utomlands kan vara i häftigaste laget. Själv låter jag mina kissar vara hemma, om vi inte åker till svärmor i Järvsö. Där är vi inte välkomna utan kissarna :-). /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl
2007-10-13 03:26 #3 av: Faxlin

haha, ja men jag reser inte utomlands. Bara inom Sverige, men även här känns det fel mot hästarna att släpa dem med mig. Fast dottern tyckte de kunde åka i husvagnen :-)
Men annars tr jag illrar och hundar med mig. Ja nu är jag för första gången på mååånga år hundlös men i vanliga fall.

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2007-11-02 13:43 #4 av: vanessa

Världen är bra liten ibland. En av de på katthemmet var i Italien på semester. Där träffade hon en person som hade träffat en katt i Österike som kom från Vaxholm. Vilket alltså är den katt som jag skrivit om häruppe.

Så ibland är världen bra liten och han gör sina tassavtryck i Europa :-), Och ska snart åka till Österike igen, denna gång tillsammans med en ny vän, en hund. /Vanessa

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.