Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

01a. Om sajten och ifokus 01b. Akuttransport 02a. SÖKES: Januari 02b. SÖKES: Februari 02c. SÖKES: Mars 02d. SÖKES: April 02e. SÖKES: Maj 02f. SÖKES: Juni 02g. SÖKES: Juli 02h. SÖKES: Augusti 02i. SÖKES: September 02j. SÖKES: Oktober 02k. SÖKES: November 02l. SÖKES: December 03a. ERBJUDES: Januari 03b. ERBJUDES: Februari 03c. ERBJUDES: Mars 03d. ERBJUDES: April 03e. ERBJUDES: Maj 03f. ERBJUDES: Juni 03g. ERBJUDES: Juli 03h. ERBJUDES: Augusti 03i. ERBJUDES: September 03j. ERBJUDES: Oktober 03k. ERBJUDES: November 03l. ERBJUDES: December 03m. ERBJUDES: Pendlare 04a. SÖKES/ERBJUDES Övernattning Allmänt om djurtransporter och transporttips Kampanjer, tävlingar & insamlingar OT (Off Topic) § - Admin
Allmänt om djurtransporter och transporttips

Ang utlandsresor

2008-05-01 22:47 #0 av: Mikaela_B

Eftersom att jag vet att de finns ett stort intresse av folk att vilja ta in djur från div olika länder, så vill jag bara gå ut med detta.

Eftersom att jag nog är en av få personer här inne som har en hel del utlandsresor på gång och jag får många frågor om jag kan hjälpa div personer och tänka mig att ta med  djur in till sverige åt dom.

Inga problem alls för min del, så länge jag får plats. Men!
Ni måste själva ansvara för att ta reda på vad de är som gäller hos jordbruksverket och hos tullen för de djur ni vill ha hjälp med, jag har inte tid och absolut ingen lust att ta reda på detta själv åt alla andra då jag redan har denna uppgift varje gång för de djur som jag själv skall ta in.

Detta är jätte viktigt att de är löst i god tid innan importering för skulle något krångla så kommer jag backa och då hjälper jag tyvärr inte till för jag kan få riktigt mycket skit om de inte är löst och verkligen är kollat och ordnat till 200%

Så snälla, alla ni som frågar mig om hjälp etc, kolla upp med tullen och jordbruksverket va som gäller, självklart kan jag hjälpa till i den mån jag själv klarar av om de skulle vara några oklarheter etc men de största grovjobbet får ni sköta själva

Tack på för hand // Mikaela

Anmäl
2008-05-02 12:53 #1 av: Caspia

Bra skrivet Mikaela!

Anna, medarbetare.

Anmäl
2008-05-02 15:18 #2 av: Mikaela_B

#1 Tack så mycket, tycker att de är viktigt för alla att man tar reda på de som gäller så att de inte blir en massa strul, annars gör de inte mig något att hjälpa till de gör ja mer än gärna =)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.