Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

01a. Om sajten och ifokus 01b. Akuttransport 02a. SÖKES: Januari 02b. SÖKES: Februari 02c. SÖKES: Mars 02d. SÖKES: April 02e. SÖKES: Maj 02f. SÖKES: Juni 02g. SÖKES: Juli 02h. SÖKES: Augusti 02i. SÖKES: September 02j. SÖKES: Oktober 02k. SÖKES: November 02l. SÖKES: December 03a. ERBJUDES: Januari 03b. ERBJUDES: Februari 03c. ERBJUDES: Mars 03d. ERBJUDES: April 03e. ERBJUDES: Maj 03f. ERBJUDES: Juni 03g. ERBJUDES: Juli 03h. ERBJUDES: Augusti 03i. ERBJUDES: September 03j. ERBJUDES: Oktober 03k. ERBJUDES: November 03l. ERBJUDES: December 03m. ERBJUDES: Pendlare 04a. SÖKES/ERBJUDES Övernattning Allmänt om djurtransporter och transporttips Kampanjer, tävlingar & insamlingar OT (Off Topic) § - Admin
Kampanjer, tävlingar & insamlingar

Rösta för djuren!

2010-04-02 15:39 #0 av: Djurhemskampanj

Hej djurvänner!

Vi är trötta på att staten struntar i alla vanvårdade och hemlösa djur!

Rösta på vårt förslag på www.gemensamstyrka.se så att vi kan sätta igång med djurhemskampanjen! Kostar bara ett klick. Du får rösta varje dag!

Här kan du läsa mer om förslaget samt rösta: http://gemensamstyrka.se/ide/vi-bygger-ett-djurhem-sjaelva

Anmäl
2010-04-06 00:11 #1 av: mandariiin

Detta är en väldigt bra ide! Men i fortsättningen vill jag att du ber om tillåtelse att göra reklam på denna sajt.

Anmäl
2010-04-06 14:27 #2 av: Djurhemskampanj

2 146 röster och en 4:e plats just nu! Tack igen alla ni som röstar! Kyss

Varje röst är viktig då topp 5:an ligger väldigt nära varandra. För att hänga kvar i toppen är det viktigt att vi röstar varje dag. Tillsammans visar vi hur illa vi tycker om att så många djur far illa och inte får hjälp!På det planerade djurhemmet ska det även finnas lokaler till utbildning, t ex så ska blivande och nuvarande djurägare kunna få gratis kurser om hur man tar hand om olika djurslag. På det viset förebygger man att visa djur kommer att fara illa på framtiden. En stor orsak av att folk "tröttnar" på sina djur är okunskap, man inte vet vad som är naturligt beteende för t ex en katt, kanin eller fågel och vad den behöver för att må bra.

Rösta på förslaget här.

Följ tävlingen på Facebook och sprid budskapet till dina vänner!

Anmäl
2010-04-07 17:31 #3 av: Djurhemskampanj

1:an och 2:an i tävlingen springer iväg från oss! Vi behöver fler som röstar varje dag! Tjata på dina vänner att rösta på vår idé de kommande 24 dagar!

Insatsen är liten, vinsten för djuren är ENORMT!Rösta på förslaget här.

Följ tävlingen på Facebook och sprid budskapet till dina vänner!

Vi har nu även en blogg där vi berättar mer om vår idé.

Anmäl
2010-04-09 00:28 #4 av: Djurhemskampanj

Endast 35 röster upp till 2:an!!! Kom igen alla! :)

TILLSAMANS SKAPAR VI SVERIGES FÖRSTA DJURCENTER!
Hur många av oss tittar inte på Animal Cops och suckar varför inte Sverige har riktigt proffsiga djurhem? Genom att visa gemensam styrka kommer vi att skapa ett helt nytt fenomen i Sverige: Djurhem så som de finns i England och USA! Idag finns har vi inte ett enda djurhem som går att jämföra med ett djurhem från RSPCA eller ASPCA.

Även om idén kläcktes hos Göteborgs Katthjälp skall, om vi vinner tävlingen, inte enbart denna förening gynnas av projektet. Syftet är att alla hemlösa eller omhändertagna djur, oavsett om de bor hos privatpersoner eller andra djurhem, ska kunna få hjälp genom det nya djurhemmet.

Rösta här för Sveriges första SPCA!


Följ tävlingen på Facebook och sprid budskapet till dina vänner!

Vi har nu även en blogg där vi berättar mer om vår idé.

Anmäl
2010-04-10 00:23 #5 av: Djurhemskampanj

2:a plats just nu! Vår styrka ligger i att vi inte ger upp! Rösta VARJE dag, tjata på dina vänner VARJE dag, sprida budskapet VARJE dag de kommande 21 dagar.

Om alla denna helg spenderar en halv timme på att sprida budskapet för djuren då har vi dubbelt så många röster på måndag :)

Trevlig helg allihopa!


Följ tävlingen på Facebook och sprid budskapet till dina vänner!

Vi har nu även en blogg där vi berättar mer om vår idé.

Anmäl
2010-04-21 21:45 #6 av: VAASHii

Rösta för allt vad du har! Kom igen nu folk!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.