Om Djurtransport iFokus

Välkommen till Djurtransport iFokus!

djurtransport välkommen.jpg

Vad är Djurtransport iFokus?

Djurtransport är en sajt som är tänkt att fungera som ett nätverk där privatpersoner erbjuder hjälp med att transportera djur runt om i Sverige, men även utomlands. Personer kan även be om hjälp med att få sina djur transporterade.

För att göra det hela överskådligt har vi tre artiklar på sidan som vi administratörer uppdaterar vid behov, oftast dagligen. Dessa ligger som nålade längst upp i listan med senaste inläggen. Och båda listorna är soterade efter det län som transporten utgår/sökes ifrån.

Regler

Som överallt finns det några regler för sajten, de har vi för att alla ska veta vad som gäller samt för att alla ska trivas här.

Historik

Djurtransport.ifokus startades hösten 2007 av Alexandra som här på ifokus är känd under namnet Alexej.

I januari 2008 lämnade hon över sajten till illeruppfödaren Ammi som skriver under namnet Guteillern här på sajten. Tyvärr så fick Ammi tekniska problem med ifokus och kunde inte vara inloggad här och därför fick sajten en ny sajtvärd igen den 9 december 2008 efter att hon varit medarbetare här i ungefär sex månader.

Denna gång var det en marsvinsuppfödare vid namn Sandra, eller sandra-b på ifokus. Hon lämnade sen över till Mia som skriver under namnet sockerrattan.

I januari 2010 tog , Mandarin över som värd efter några månader som medarbetare.
Efter hennes övertagande har det blivit en del ändingar, dels med listorna och regler över hur man utformar en sökes/erbjudes tråd. Detta för att sajten skulle bli mer strukturerad.

Den 13 Juli 2011 tog Mari över som sajtvärd då Mandarin fått tekniska problem med ifokus. Tanken är att sajten ska fortsätta i samma stil men att det ska flyta på bättre, inga större förändringar med andra ord. När hon sedan hade annat att tänka på tog en ny sajtvärd över.

Ratlings tog över 15 november 2011 med tanken att den ska flyta på, saker ska återigen bli strukturerade och ordnade, utan större förändringar på själva sajten.

KaosarN tog över den 3 december 2013 med tanken på att inte göra några större förändringar utan bara hålla sidan aktiv och uppdaterad, förändringar kan komma att ske om det behövs. Ratlings kunde inte fortsätta med sajten på grund av personliga skäl men finns fortfarande kvar som medarbetare. 

MissyMe tog över sajten den 17 September 2014, och har målet att hålla sajten levande och föra den framåt. Sajten har alltid varit min favorit sajt och jag har jobbat som medarbetare på den vid flertalet tillfällen under olika användarnamn under årens gång. Så nu hoppas jag på att stanna ett bra tag framöver och att vi ska trivas tillsammans!

Välkomna!

Värd

Avatar för RoxannaS

Medarbetare